ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σε διεθνές οικονομικό συνέδριο, στέλεχος του Perrotis College
24. 05. 2023

Δύο εισηγήσεις στο 15ο Διεθνές Συνέδριο Economies of the Balkan and Eastern European Countries - ΕΒΕΕC 2023, πραγματοποίησε ο καθηγητής του τμήματος Διεθνούς Επιχειρηματικότητας του Perrotis College, Δρ. Νικόλαος Σκλαβούνος.

Η μία αφορούσε επιστημονική μελέτη που έχει εκπονήσει σε συνεργασία με τον Δρα Κωνσταντίνο Ρότσιο με τίτλο «The Effects of Prior Experience and Senior Management Commitment on Trust and Knowledge Acquisition in Greek International Strategic Alliances Operating in South East Europe». Η δεύτερη- επίσης επιστημονική μελέτη– έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με τον καθηγητή του Perrotis College, Γιώργο Καρτσιώτη και τον απόφοιτο του Perrotis College, Εμμανουήλ Άγγελο Τζοβάνη με τίτλο «The Organic Food Market in the Post Covid-19 Era: Evidence from Northern Greece».

Κατά την παρουσία του στο συνέδριο, ο Δρ. Σκλαβούνος είχε την ευκαιρία να λάβει εποικοδομητικά σχόλια και να εργαστεί στη δικτύωση με τους καλύτερους ακαδημαϊκούς του χώρου και στην προώθηση της υψηλής ποιότητας έρευνας που υλοποιείται στο τμήμα Διεθνούς Επιχειρηματικότητας του Perrotis College.

Να σημειωθεί ότι στόχος του συνεδρίου ήταν η συζήτηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε τις δύο τελευταίες δεκαετίες, η αναστολή των προοπτικών προκλήσεων και η διερεύνηση των πολιτικών στον τομέα της οικονομίας που κρίνονται απαραίτητες, ώστε οι χώρες να ενσωματωθούν αποκομίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X