ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκπαιδευτικό σεμινάριο αγροτών της Καλύμνου από στελέχη του Perrotis College
20. 01. 2019

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο νησί της Καλύμνου πραγματοποίησαν η επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Perrotis College και επ.καθηγήτρια  του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Δρ. Κική Ζηνοβιάδου και ο διδάσκων στο ίδιο τμήμα κ. Νικόλαος Γκιζγκής. Η επίσκεψη οργανώθηκε από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Καλύμνου «ΥΔΝΑ» και το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του Perrotis College, να συναντήσουν παραγωγούς και να συζητήσουν για θέματα που άπτονται της τυροκομίας και της μεταποίησης εσπεριδοειδών. Η απήχηση της δράσης  τόσο για τον κλάδο των κτηνοτρόφων όσο και για τον κλάδο των καλλιεργητών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τους 80. Οι συμμετέχοντες  στο πρόγραμμα  δήλωσαν την βαθιά τους ικανοποίηση για  αυτή την ευκαιρία επιμόρφωσης που τους προσφέρθηκε και δήλωσαν την επιθυμία τους για την ύπαρξη συνέχειας.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X