ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην Τεχνολογική Πλατφόρμα TP organics το Perrotis College
16. 09. 2022

Την ένταξή του στην TP Organics, η οποία είναι μία από τις 40 Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Πλατφόρμες (ETP) που αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πέτυχε το Perrotis College. Τα ETP αναπτύσσουν ατζέντα έρευνας και καινοτομίας και οδικούς χάρτες για ερευνητική δράση σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η TP Organics είναι ο κόμβος για βιολογική και αγροοικολογική έρευνα και στοχεύει στην προώθηση βιολογικών καινοτομιών για βιώσιμα συστήματα τροφίμων και γεωργίας στην Ευρώπη. Επίσης, διευκολύνει τη δικτύωση μεταξύ των μελών της για τη συμμετοχή σε Προγράμματα Έρευνας και Καινοτομίας της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβουλίας «A Soil Deal for Europe» που θα ξεκινήσει τον Μάιο. Θα συμβάλει στη φιλοδοξία της Ευρώπης να γίνει η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος έως το 2050 και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας σειράς στρατηγικών για την Πράσινη Συμφωνία.  

Το Perrotis College ως μέλος της TP Organics, θα εργαστεί για να ενταχθεί στα δίκτυα Living-Lab, τα οποία θα είναι μέρος της αποστολής του εδάφους της Ε.Ε. με στόχο την προώθηση της βιώσιμης διαχείρισης του εδάφους και λύσεων για την υγεία του εδάφους.

Να σημειωθεί ότι μέλη της TP Organics είναι, επίσης, το Πανεπιστήμιο Wageningen, το Πανεπιστήμιο του Hohenheim και το FiBL (Ερευνητικό Ινστιτούτο Βιολογικής Γεωργίας).

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X