ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στη Σχολή 38 Μεταπτυχιακοί Φοιτητές του Cardiff
29. 01. 2018

Το Perrotis College επέλεξε να επισκεφτεί πολυεθνική ομάδα φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος του γνωστού Βρετανικού πανεπιστημίου Cardiff Metropolitan University στο πλαίσιο των μαθημάτων τους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έφτασαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και για μία εβδομάδα θα μείνουν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Κολεγίου.

Την ομάδα των 38 μεταπτυχιακών φοιτητών συνοδεύουν δύο καθηγητές, μεταξύ των οποίων και ο Dean του Cardiff Business School, Dr. Mukul Madahar. Οι 38 φοιτητές έλκουν την καταγωγή τους από 14 χώρες και συγκεκριμένα από: Ινδία, Ομάν, Ιορδανία, Πακιστάν, Νιγηρία, Βιετνάμ, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Κίνα, Ιρλανδία, Μαρόκο, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ινδονησία. 

Η πολυεθνική μεταπτυχιακή ομάδα θα παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες διαλέξεις γνωστών επιχειρηματιών και του ακαδημαϊκού προσωπικού του Perrotis College, θα επισκεφτεί συγκεκριμένες βιομηχανικές και επιχειρηματικές εγκαταστάσεις και θα ξεναγηθεί στην πόλη και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Υπενθυμίζεται ότι το Perrotis College προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στον αγροδιατροφικό τομέα,  πιστοποιημένα από το Cardiff Metropolitan University.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X