ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 2021
15. 10. 2021
Το Perrotis College, υλοποιεί το πρόγραμμα EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 2021, εκπροσωπώντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στο έργο, το οποίο συντονίζεται από το πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας συμμετέχουν ιδρύματα από 10 ευρωπαϊκές χώρες.  Χρηματοδοτείται από το European Institute of Innovation and Technology (ΕΙΤ-Food), το οποίο είναι ανεξάρτητο όργανο της Ε.E. και ιδρύθηκε το 2008. Αποτελεί κορυφαία πρωτοβουλία για την καινοτομία στον τομέα των προϊόντων διατροφής, με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμου κλάδου τροφίμων, με τη συμμετοχή της βιομηχανίας, νεοφυών επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων και πανεπιστήμιων από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Συνεργάζεται στενά με τους καταναλωτές για την ανάπτυξη νέων γνώσεων και τεχνολογιών, που θα προσφέρουν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής στους ευρωπαίους πολίτες. 
 
Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων, διανομής ή συσκευασίας σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο εργαστήριο του προγράμματος. Το Εργαστήριο αποτελείται από δύο δίωρες διαδικτυακές συνεδρίες, που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, 2021. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε δημιουργικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και σε συζητήσεις με συναδέλφους του κλάδου και καταναλωτές. Οι συνεδρίες περιλαμβάνουν ομαδικές δράσεις και υποστηρίζονται από ειδικούς ενώ θα σας δοθούν και λεπτομερείς οδηγίες. 
 
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η συμμετοχή σας στα εργαστήρια θα σας προσφέρει  ενδιαφέρουσες και πολύτιμες εμπειρίες και οφέλη όπως: 
  • συμβολή στην ανάπτυξη προϊόντων διατροφής που είναι ωφέλιμα για την υγεία και τη διατροφή και προτιμούνται από τους καταναλωτές, 
  • γνωριμία και επικοινωνία με άλλους συμμετέχοντες στο εργαστήριο, επιστήμονες και εκπροσώπους εταιρειών τροφίμων, 
  • ανταλλαγή απόψεων και διεξαγωγή συζητήσεων για τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις αξίες με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και τους επαγγελματίες του τομέα των τροφίμων. 
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο Εργαστήριο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 2310-492-800, ή στο e-mail: perrotiscollege@afs.edu.gr μέχρι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.
 
 
 
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X