ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παναγιώτης Μανασιάν, τάξη 2015
15. 12. 2021

«Τέλειο σημείο αφετηρίας» για την καριέρα του χαρακτηρίζει το Perrotis College, ο προγραμματιστής προϊόντων και διεργασιών της βραβευμένης εταιρείας βιοτεχνολογίας Carbiotix, Παναγιώτης Μανασιάν. Αποφοίτησε το 2015 από το Perrotis College και ήδη έχει διαγράψει μία πετυχημένη επαγγελματική πορεία. Σπούδασε στο τμήμα «Τεχνολογία και Επιστήμη Τροφίμων» και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Lund στην τεχνολογία τροφίμων, τη μηχανική και τη διατροφή.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

«Οι σπουδές στο Perrotis College και το πρόγραμμα σπουδών γενικότερα αφορούσαν τον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων που μου επέτρεψε να επιλέξω την πτυχή/κλάδο στον οποίο επικεντρώθηκα. Οι σπουδές ήταν θεωρητικές και πρακτικές, τόσο σε εργαστηριακό όσο και σε βιομηχανικό περιβάλλον, με συχνές επισκέψεις σε πολλές βιομηχανίες τροφίμων της Θεσσαλονίκης.  Έτσι, μπορέσαμε να βιώσουμε την κλίμακα και πώς οι θεωρητικές γνώσεις που αποκτούσαμε εφαρμόζονται στην πράξη», είπε. Θυμάται ότι το πιο καινοτόμο μάθημα στο Perrotis College το οποίο του έδωσε τα περισσότερα για την καριέρα του, ήταν εκείνο της ανάπτυξης νέων προϊόντων, που το πανεπιστήμιο του Lund το παρείχε σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών.

«Σύμφωνα με την εμπειρία μου, οι σπουδές στο Perrotis College ήταν το τέλειο σημείο αφετηρίας για την καριέρα μου. Ένα από τα πράγματα που θα θυμάμαι πάντα ήταν η ζωή στη σπουδαστική εστία, όπου γνώρισα και έκανα τους καλύτερους φίλους μου, με τους οποίους ακόμη διατηρούμε στενή επαφή», κατέληξε.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X