ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εμβάθυνση της συνεργασίας με το Penn State University
04. 04. 2023

Τις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκε ο καθηγητής του Penn State University, Dr. Chris Sigler. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΓΣ, Dr. JeffLansdale, με τον οποίον συζήτησαν μεθόδους εμβάθυνσης της συνεργασίας των δύο Ιδρυμάτων. Επίσης, ξεναγήθηκε στο campusκαι συνομίλησε με το διδακτικό προσωπικό.

Ο Dr. Sigler δεσμεύτηκε να εργαστεί για τη διάδοση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Perrotis College σε φοιτητές του Penn State University που συμμετέχουν στο πρόγραμμα StudyAbroadκαι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε πανεπιστήμια εκτός των Η.Π.Α.. Μάλιστα, το αντίστοιχο γραφείο του PerrotisCollege, το οποίο συντόνισε την επίσκεψη του Dr. Sigler, αναμένει το καλοκαίρι οκτώ φοιτητές από το Penn State University, ενώ και ο καθηγητής του αμερικανικού πανεπιστημίου εξέφρασε την ελπίδα να επιστρέψει στην ΑΓΣ την άνοιξη του 2024 ως συνοδός φοιτητών.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X