ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στις εγκαταστάσεις του Perrotis College, το ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο του ECSAS
01. 06. 2023

Στις εγκαταστάσεις του Perrotis College θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2023, το πέμπτο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φοιτητικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών (ECSAS), το οποίο διοργανώνουν η NASPA, τo Perrotis College και ο EucA.

Το συνέδριο ECSAS παρέχει μια πλατφόρμα για επαγγελματίες σε θέματα σπουδαστών, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επαγγελματίες για να συζητήσουν καινοτόμα προγράμματα, πρακτικές, μοντέλα και τάσεις στις φοιτητικές υποθέσεις για να προωθήσουν την αποστολή τους στην υποστήριξη της επιτυχίας των φοιτητών. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι: «Το μέλλον είναι τώρα: Ο ρόλος των επαγγελματιών φοιτητικών υποθέσεων στην ανάπτυξη δεξιοτήτων». Οι φοιτητικές υποθέσεις αποτελούν κρίσιμο συστατικό της εμπειρίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η δουλειά που γίνεται από επαγγελματίες φοιτητικών υποθέσεων βοηθά τους μαθητές να αρχίσουν ένα ταξίδι ανάπτυξης και αυτό-εξερεύνησης. Οι φοιτητικές υποθέσεις περιλαμβάνουν υπηρεσίες φοιτητών, όπως συμβουλευτική σταδιοδρομίας και καθοδήγηση.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 180 και προέρχονται από: Η.Π.Α, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα, Βέλγιο, Γερμανία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Κένυα, Νότια Αφρική, Αίγυπτο Κατάρ, Η.Α.Ε, Σαουδική Αραβία και Σιγκαπούρη.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X