ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διεθνής συνάντηση στο πλαίσιο του ERASMUS+ AGreen Smart
04. 03. 2022

Στις εγκαταστάσεις του PerrotisCollegeδιεξήχθη από 1 έως 4 Μαρτίου, η δεύτερη διεθνής συνάντηση του προγράμματος ERASMUS+ AGreen Smart με τη συμμετοχή 14 καθηγητών από τα επτά πανεπιστήμια και κολέγια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Πορτογαλία και Ελλάδα. Συζήτησαν και ανέπτυξαν περαιτέρω το υλικό για το 2ο Εντατικό Πρόγραμμα που θα γίνει στο Ελσίνκι της Φινλανδίας από τις 6 έως τις 18 Ιουνίου 2022. Πέντε προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί σπουδαστές από κάθε πανεπιστήμιο θα παρακολουθήσουν διαλέξεις, σεμινάρια, εκθέσεις και επισκέψεις, από τρεις καθηγητές κάθε ιδρύματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί τη συνέχεια του SMART FARMIΝG και έχει σκοπό την ανάπτυξη ελευθέρου διδακτικού υλικού για μεταπτυχιακά προγράμματα στην αειφορική γεωργία. Συνολικά, κατά τη διάρκεια και των δύο προγραμμάτων, 35-40 σπουδαστές του Perrotis College (κυρίως από το τμήμα «Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση») θα συμμετέχουν και θα λάβουν 5 ECTS  επίπεδου 7 (Μεταπτυχιακές Διδακτικές Μονάδες).

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X