ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνάντηση του έργου GenZVotes στην Κροατία
28. 05. 2024

To έργο C.E.R.V. “GenZVotes”, στο οποίο το Perrotis College συμμετέχει ως εταίρος, είχε ως τελικό προορισμό το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας! Στις 25-28 Απριλίου, οι «Gen Zers» συναντήθηκαν για 4η φορά, βάζοντας φαντασία στη δημιουργία βίντεο που θα ενθαρρύνουν και θα τροφοδοτήσουν τη συμμετοχή της γενιάς GenZ στα κοινά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Ευρωεκλογές στις 6-9 Ιουνίου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με μια εμπλουτισμένη παρουσίαση για τις τεχνικές του guerrilla marketing, με επικεφαλής την Dora Borić Radić από το τμήμα Marketing του Πανεπιστημίου του Ντουμπρόβνικ. Οι δραστηριότητες στους δρόμους του Ντουμπρόβνικ είχαν μοναδική φωνή και μήνυμα: Πηγαίνετε να ψηφίσετε!

Η ευρωβουλευτής από την Κροατία, Željana Zovko, έδωσε μία εμπνευσμένη ομιλία την τελευταία μέρα με το μήνυμα: «ψηφοφορία σημαίνει προστασία της δημοκρατίας». Το Ντουμπρόβνικ σηματοδότησε, επίσης, το αποκορύφωμα ενός μεταμορφωτικού ταξιδιού. Με διάρκεια πάνω από 16 μήνες και με τη συμμετοχή 4 χωρών, το έργο ήταν μια πρόκληση που επιτεύχθηκε για την ενδυνάμωση των νέων και τη συμμετοχή των πολιτών.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες