ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Alumni Xpress: Μάνος Κουνάλης (Τάξη του 2020)
20. 10. 2022

Η πόρτα της αγοράς εργασίας άνοιξε ορθάνοιχτα για τον Μάνο Κουνάλη, πριν καν ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Perrotis College. Αποφοίτησε μόλις το 2020 από το προπτυχιακό πρόγραμμα Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση και εργάζεται πλέον ως υπεύθυνος εξαγωγών της εταιρείας «V.K. GRAPES», με έδρα την Κρήτη.

«Για μένα, το Perrotis College είναι όλες οι εμπειρίες που είχα την τύχη να ζήσω. Με βοήθησε και μου έδωσε την ευκαιρία να διευρύνω τις γνώσεις μου, να βελτιώσω τις δεξιότητές μου, να αναπτύξω νέες και με έμαθε πώς να διαχειρίζομαι τα αδύνατα σημεία μου και να τα μετατρέπω σε πλεονεκτήματα. Επίσης, μέσα από το Perrotis College είχα την ευκαιρία να κάνω πολύ καλούς φίλους και να γνωρίσω ανθρώπους που ακόμα και σήμερα είμαστε δεμένοι», δήλωσε.

Τόνισε ότι κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Perrotis College και μέσα από όλες τις διαδικασίες, τις εμπειρίες και τις πολλές συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα, κατάφερε να οργανώσει τις σκέψεις και τις επιλογές του. «Η εμπειρία μου στο Perrotis είχε μεγάλο αντίκτυπο στην καριέρα μου καθώς βελτιώνονται οι διοικητικές μου ικανότητες και μπορώ να οργανώνω τις εργασίες και τον χρόνο μου. Επίσης, οι επικοινωνιακές μου δεξιότητες βελτιώνονται συνεχώς και ο τρόπος με τον οποίο κάνω έρευνα έχει αλλάξει εντελώς. Το πιο σημαντικό αντίκτυπο είναι ότι κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Perrotis College κατάλαβα ότι δεν υπάρχει… ανέφικτο», υπογράμμισε.

Συμβουλεύει τους σημερινούς σπουδαστές να πιστεύουν στον εαυτό τους, να δουλεύουν σκληρά, να διευρύνουν συνεχώς τις γνώσεις τους και να είναι πάντα δυνατοί. «Όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες εκεί έξω. Να είστε έτοιμοι και μην σταματήσετε μέχρι να τελειώσει η δουλειά!», είπε. «Επίσης, θα έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες και νέες τεχνολογίες που διαθέτει το Κολέγιο και θα αποκτήσετε μεγάλη εμπειρία λόγω διαφορετικών έργων και διαλέξεων», κατέληξε. Τέλος, θεωρεί ότι το Perrotis College προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο μάθησης, με τους καθηγητές του να έχουν μεγάλη εμπειρία και να μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν και να ξεκλειδώσουν στους σπουδαστές νέες δεξιότητες και γνώσεις.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X