ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Perrotis College μαθητές και καθηγητές από πέντε ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο του Erasmus+ wine project
09. 11. 2022

Ομάδα 20 σπουδαστών και δέκα καθηγητών από σχολεία της Ε.Ε. φιλοξένησε από 17 έως 21 Οκτωβρίου το Ι.ΙΕΚ του Ομίλου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ΕRASMUS PLUS KA220-VET: Μελέτη της κλιματικής αλλαγής μέσω της αμπελουργίας: Επίδραση στην ποιότητα των σταφυλιών και του κρασιού. Νέες τεχνολογίες για το marketing».

Οι φιλοξενούμενοι εκπροσωπούσαν γεωργικές σχολές μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης από Σλοβακία, Ιταλία, Αυστρία, Ισπανία και Ρουμανία. Το Ι.ΙΕΚ συμμετείχε με τέσσερις σπουδαστές και δύο καθηγητές του. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και μαθήματα σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος που αφορά την αμπελουργία και την παρασκευή κρασιού στο αμπέλι και το οινοποιείο της Σχολής, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στη διαχείριση της καλλιέργειας, καθώς και επισκέψεις στην Agrotica και σε οινοποιεία και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα αποφοίτων της Σχολής.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X