ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πιστοποίηση του Perrotis College από τον NECHE
22. 04. 2023

Νέους ορίζοντες, νέες προοπτικές και ένα εξαιρετικό επαγγελματικό μέλλον, προδιαγράφει για τους σπουδαστές του Perrotis College, η πιστοποίηση του Ιδρύματος από τον οργανισμό των Η.Π.Α. «New England Commission of Higher Education- NECHE».

Η πιστοποίηση, την οποία με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνει η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αποτελεί διεθνές πρότυπο αριστείας που προσδίδει επιπλέον κύρος στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία του Perrotis College. Επίσης, παρέχει τη διαβεβαίωση ότι το εκπαιδευτικό Ίδρυμα πληροί σε βάθος χρόνου συγκεκριμένα ποιοτικά πρότυπα και ότι υπάρχει διαρκής προσπάθεια και μηχανισμοί αξιολόγησης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους σπουδαστές.

Ο Οργανισμός των Η.Π.Α., «άναψε το πράσινο φως» για την πιστοποίηση του Perrotis College κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της διοίκησής του, όπου ο πρόεδρος της ΑΓΣ Dr. Jeff Lansdale και ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος, παρουσίασαν τον συνολικό φάκελο. Για «ένα σημαντικό ορόσημο στην μακραίωνη ιστορία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής», έκανε λόγο -σε μήνυμα του- ο Dr. Jeff Lansdale, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «τη διοίκηση του Perrotis College, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και όλους στην ΑΓΣ που συνέβαλαν στο σπουδαίο επίτευγμα».

Να σημειωθεί ότι ο NECHE είναι ένας από τους επτά αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης των Η.Π.Α.. Μετά από σχετική αίτηση και αξιολόγηση, πιστοποιεί αμερικανικά πανεπιστήμια της περιοχής New England στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α. καθώς και αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα εκτός Αμερικής.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X