ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στήριξη της ανταγωνιστικότητας των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων με τη συμβολή της Alpha Bank και του Perrotis College
18. 01. 2021

Σε σημαντική συνεργασία με την Alpha Bank προχώρησε το Perrotis College με στόχο την ουσιαστική ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων διατροφής, μέσω της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Εντάσσεται στο πλαίσιο της διάθεσης, από την Alpha Bank, του Εγγυοδοτικού Προγράμματος Μικροπιστώσεων EaSI  (“Employment and Social Innovation – EaSI Guarantee Facility”) από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (Ε.Τα.Ε.).

Για την παροχή εξειδικευμένης συμβουλευτικής, η Alpha Bank συστήνει τo Perrotis College, το οποίο διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και ευρύ δίκτυο εμπειρογνωμόνων και συνεργατών, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος και του ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και κατάρτιση και πληροφόρηση σε θέματα επιχειρηματικότητας, αγροδιατροφής, αγροτουρισμού, αξιοποίησης των παραγωγικών πηγών, προστασίας του περιβάλλοντος, νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Ενδεικτικά, το Perrotis College  μπορεί να καλύψει τις συμβουλευτικές ανάγκες αγροδιατροφικής επιχείρησής για την:

  • βελτιστοποίηση των διαδικασιών
  • ανάπτυξη των πωλήσεων
  • βελτίωση της παραγωγής
  • ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών
  • μεταποίηση και τυποποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών
  • ορθολογικότερη διαχείριση των πόρων κλπ

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X