ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Perrotis College στελέχη του Skywalker με πρωτοβουλία του Career Office
22. 11. 2019

Πολύτιμες συμβουλές για την μετέπειτα αναζήτηση επαγγελματική αποκατάστασης έδωσαν στους σπουδαστές του Perrotis College, δύο υψηλόβαθμα στελέχη του Skywalker. Η επίσκεψη και η ομιλία προς τους σπουδαστές υλοποιήθηκαν μετά από σχετική πρόσκληση του Career Office.

Συγκεκριμένα, τα δύο workshops υλοποιήθηκαν στο Seth Frank Auditorium της Σπουδαστικής Εστίας "Αλίκη Περρωτή". Η συντονίστρια δράσεων του Skywalker Χρύσα Δότσα μίλησε για τη σπουδαιότητα του Personal Branding στην αναζήτηση εργασίας και η υπεύθυνη χορηγιών του Skywalker Χαρά Μπουραντά ανέπτυξε τους τρόπους βελτίωσης της προσωπικής παρουσίασης στο αυτοαποκαλούμενο Elevator Pitch. Να σημειωθεί ότι το Skywalker είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα από το 1999 και σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας.

Δείτε την δήλωση της υπεύθυνης Διοικητικών Υπηρεσιών του Perrotis College, Σταυρούλας Αντωνοπούλου σχετικά με την εκδήλωση και τις δράσεις του Career Office:

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X