ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο ΑΙΑΕΕ 2022 με τη συμβολή της ΑΓΣ και του Perrotis College
08. 04. 2022

Η Μεσογειακή γεωργία, η διατροφή και το περιβάλλον βρέθηκαν στο επίκεντρο του Διεθνούς Συνεδρίου του φορέα Association of Agricultural Education and Extension, το οποίο διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη με την ουσιαστική συμβολή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College.

Περισσότεροι από 125 επιστήμονες από όλο τον κόσμο και το Perrotis College συμμετείχαν με εργασίες τους, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για τη συνδρομή της αγροτικής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της σύγχρονης γεωργίας.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, το campus επισκέφτηκαν οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, συναντήθηκαν με σπουδαστές και παρακολούθησαν την επίσημη έναρξη των εργασιών. Στις 7 Απριλίου, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν αποφοίτους της ΑΓΣ και του Perrotis College, κατά τη διάρκεια εκδρομών που διοργανώθηκαν από το Τμήμα Study Abroad του Perrotis College και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Να σημειωθεί ότι δύο Έφοροι του Ιδρύματος, η Dr. Kim Dooley και ο Dr. David Acker, έχουν διατελέσει πρόεδροι της διεθνούς ένωσης που διοργάνωσε το Συνέδριο. Από το 2018, η Dr. Dooley και τα στελέχη της ΑΓΣ και του Perrotis College Leighanne Penna, Ελένη Γιαρένη και Ελένη Καντυλτζόγλου εργάζονται εντατικά για τη διοργάνωση του συνεδρίου, το οποίο αναβλήθηκε το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X