ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή δύο στελεχών της ΑΓΣ σε συνάντηση του έργου NERDVET στην Πορτογαλία
31. 10. 2022

Στη συνάντηση των εκπαιδευτών και διαχειριστών του έργου NERDVET (THINK SMART! ENHANCING CRITICAL THINKING SKILLS & MEDIA LITERACY IN VET), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Μπράγκα της Πορτογαλίας συμμετείχαν η projectmanager και υπεύθυνη Διοικητών Υπηρεσιών του Perrotis College, Σταυρούλα Αντωνοπούλου και η εκπαιδεύτρια του έργου και προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή», Δαμιάνα Κουτσομίχα.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει τις δεξιότητες της κριτικής σκέψης και του γραμματισμού, στην επαγγελματική εκπαίδευση. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτές και διαχειριστές παρουσίασαν τις εμπειρίες τους από τη χρήση της Εκπαιδευτικής Εργαλειοθήκης κατά τη φάση της πιλοτικής δράσης και η αξιολόγηση της Εργαλειοθήκης. Η μεγιστοποίηση του αντίκτυπου και η βιωσιμότητα του προγράμματος απασχόλησε τις συναντήσεις. Το NERDVET συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+. Το εταιρικό σχήμα αποτελείται από επτά εταίρους από έξι χώρες: Ιταλία, Βέλγιο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία και Ολλανδία.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X