ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ανίσα Μπέλλου, τάξη 2011
14. 11. 2021

Αποφοίτησε από το Perrotis College πριν από δέκα χρόνια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της διακρίθηκε για τις άριστες επιδόσεις της. Αμέσως μετά άρχισε να δουλεύει στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και παράλληλα απέκτησε ΜΒΑ. Η Ανίσα Μπέλλου συνεχίζει να διαγράφει μία ανοδική επαγγελματική πορεία και πλέον είναι η υπεύθυνη του Τμήματος Εγγραφών της ΑΓΣ.

Πέρασε για πρώτη φορά την πύλη της Σχολής, το 2006, σε ηλικία 18 ετών. Είχε μάθει για τη Σχολή από την οικογένειά της, τα μέλη της οποίας την προέτρεψαν να σπουδάσει στο Perrotis College. «Ευτυχώς, δεν έγινα δικηγόρος που ήταν παιδική επιθυμία μου. Η Σχολή και το Perrotis College μου άνοιξαν νέους –γεμάτους προκλήσεις- ορίζοντες, οι οποίοι πάντα πλαισιώνονταν από τη χαρά της δημιουργίας», λέει σήμερα «ξεφυλλίζοντας» το άλμπουμ της ζωής της.

Το 2006-2008 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην ειδικότητα «Associate of Science in Management for Agribusiness» και αμέσως μετά και πάλι στο Perrotis College παρακολούθησε το τριετές BSc πρόγραμμα «International Agribusiness», από το οποίο αποφοίτησε το 2011. Λόγω των επιδόσεών της και διαφόρων κοινωνικών κριτηρίων, κατάφερε και απέσπασε υποτροφία και για τα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα του Perrotis College. Άλλωστε, για τις συγκεκριμένες επιδόσεις της τιμήθηκε από την κα Αλίκη Περρωτή κατά τη διάρκεια του “Perrotis Day”, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο με στόχο την επιβράβευση των καλύτερων σπουδαστών του Perrotis College. «Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Η προσωπική γνωριμία με την κα Αλίκη Περρωτή, ήταν συγκινητική. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τη γυναίκα που με τη δωρεά της ιδρύθηκε το Perrotis College, το οποίο φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς. Η κα Περρωτή έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της τόσο στη ζωή μου, όσο και στη ζωή όλων των σπουδαστών του Perrotis College. Ένα απλό ‘ευχαριστώ’, όσο τεράστιο και ολόκαρδο να είναι, δεν είναι ποτέ αρκετό για όσα έχει προσφέρει», λέει συγκινημένη.

Από το 2011 έως το 2016, εργάστηκε στις διοικητικές υπηρεσίες του Perrotis College και από το 2016 έως το 2021 αποτέλεσε στέλεχος του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της ΑΓΣ, όπου έφτασε στη θέση της Program Manager. «Πριν από δύο μήνες αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση να αναλάβω υπεύθυνη του Τμήματος Εγγραφών της ΑΓΣ. Το έκανα με μεγάλη χαρά και γνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης μίας τέτοιας θέσης. Με τη συνδρομή όλης της ομάδας του τμήματος, είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε νέα πνοή στο τμήμα», δήλωσε.

Από τις σπουδές της στο Perrotis College έχει να θυμάται την κατάρτιση και την αφοσίωση των καθηγητών, οι οποίοι ήταν πάντα στη διάθεση των σπουδαστών. «Στις επαφές μου με σπουδαστές άλλων κολεγίων διαπίστωνα -και στην ουσία απλά επιβεβαίωνα αυτό που ήδη γνώριζα- την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Perrotis College. Οι απόφοιτοί του βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από σπουδαστές άλλων Ιδρυμάτων. Και αυτό με έκανε να αισθάνομαι χαρούμενη και δικαιωμένη για την αρχική επιλογή μου», αναφέρει. Συμβουλεύει τους σημερινούς σπουδαστές του Perrotis College να ακολουθήσουν και να «κυνηγήσουν» τα όνειρά τους, να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια, να απολαύσουν τη σπουδαστική ζωής τους, να κάνουν φίλους, να συνεργάζονται με τους καθηγητές τους, να παρακολουθούν με το ίδιο ενδιαφέρον τις θεωρητικές παραδόσεις και την πρακτική εξάσκηση και να κρατήσουν βαθιά μέσα στην καρδιά τους το Ίδρυμα. «Είναι ένα μοναδικό μέρος. Δεν πρόκειται απλά για σπουδές. Είναι μία διαδρομή που θα σε οδηγήσει σε επαγγελματική αποκατάσταση και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα σου», κατέληξε.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X