ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο 14ο φεστιβάλ ελληνικού μελιού στελέχη του Perrotis College
19. 12. 2023

Εργασία σχετική με τη διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν την προθυμία των καταναλωτών να πληρώσουν για ιχνηλατήσιμο μέλι, παρουσίασαν στο 14ο φεστιβάλ ελληνικού μελιού η Δρ. Στέλλα Δεσπούδη, από το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και εισηγήτρια στο Perrotis College και ο Dean  του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε 1 έως 3 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τιμώμενη Περιφέρεια την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, η Δρ. Δεσπούδη και  ο Δρ. Ρότσιος ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τη δημιουργία του Κέντρου Μελισσοκομίας στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και συζήτησαν με παράγοντες του κλάδου για τις τάσεις και τις προοπτικές της μελισσοκομίας στην Ελλάδα. Επίσης, συναντήθηκαν με τον απόφοιτο της ΑΓΣ (τάξη 1969) Δρα Πασχάλη Χαριζάνη και τον απόφοιτο του Perrotis College (τάξη 2005), Χρήστο Χαριζάνη.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X