ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο ετήσιο συνέδριο της NASPA στέλεχος του Perrotis College
19. 04. 2023

Στο διεθνές συμπόσιο και το ετήσιο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης Υπευθύνων Σπουδαστικής Ζωής (NASPA), τα οποία πραγματοποιήθηκαν στη Βοστώνη των Η.Π.Α. συμμετείχε ο Συντονιστής Σπουδαστικής Ζωής και Αποφοίτων του PerrotisCollege, Παντελής Χαντζάρας.

Ήταν η πρώτη φορά που σε συνέδριο της NASPA συμμετείχε εκπαιδευτικό ίδρυμα με έδρα την Ελλάδα. Ο κ. Χαντζάρας παρουσίασε τις υπηρεσίες του Perrotis College και κατά τη διάρκεια των επαφών του διαπίστωσε ότι οι φοιτητικές υποθέσεις και υπηρεσίες (Student Affairs and Services)  του Ιδρύματος στέκονται επάξια δίπλα σε μεγάλα πανεπιστήμια της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Επιπλέον, διεύρυνε τις συνεργασίες με πανεπιστήμια των Η.Π.Α. για λογαριασμό του τμήματος Study Abroad, είχε την τιμή να γνωρίσει και να συνεργαστεί με τους διευθυντές φοιτητικών υποθέσεων του Μ.Ι.Τ. και προώθησε το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φοιτητικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 9-11 Νοεμβρίου 2023 στο campus της Σχολής σε συνεργασία τον EucA (Ευρωπαϊκό Σύλλογο Φοιτητικών Υποθέσεων και Εστιών) και την NASPA με αριθμό συμμετεχόντων που αναμένεται να ξεπεράσει τους 180 από διεθνή πανεπιστήμια.

Να σημειωθεί ότι η οργανωτική επιτροπή του διεθνούς συμποσίου παρέδωσε τον μεταπτυχιακό τίτλο του Παντελή Χαντζάρα καθώς ήταν ένας από τους πρώτους της τάξης του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Training of Experts in Student Affairs/Campus Life από το πανεπιστήμιο LUMSA της Ρώμης σε συνεργασία του EucA και της NASPA. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X