ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Perrotis Day 2023
13. 10. 2023

Με μία σεμνή τελετή, το Perrotis College και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή τίμησαν - για μία ακόμη χρονιά - τη μνήμη του Δημήτρη Περρωτή. Το Perrotis Day έχει μετουσιωθεί σε ένα σημαντικό ετήσιο θεσμό, στο πλαίσιο του οποίου απονέμονται τα βραβεία «Θεοδώρα Βαλεντή».

Το πρωινό της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, επιμνημόσυνη δέηση για τον Δημήτρη Περρωτή. Ακολούθησε η εκδήλωση, στο αμφιθέατρο του νέου εκπαιδευτικού κέντρου «Αλίκη Περρωτή». Ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, προχώρησε σε μία σύντομη ιστορική αναδρομή του Κολεγίου, εξαίροντας την προσφορά της μεγάλης ευεργέτιδας της Σχολής, Αλίκη Περρωτή. Από την πλευρά της, η εγγονή της Αλίκης Περρωτή και Έφορος της ΑΓΣ, Θεοδώρα Βαλεντή, ευχαρίστησε το Ίδρυμα για την τέλεση του Perrotis Day, μεταφέροντας το πόσο θα ήθελε η γιαγιά της να ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Τα βραβεία «Θεοδώρα Βαλεντή» απονέμονται σε σπουδαστές που έχουν διακριθεί για την ακαδημαϊκή αριστεία τους, το δυναμικό χαρακτήρα τους και τη συμβολή τους στην οικοτροφειακή ζωή, αξίες που αποτελούν έμπνευση για άλλους σπουδαστές. Φέτος, για το εξαιρετικό ακαδημαϊκό επίπεδο, τον υποδειγματικό χαρακτήρα και τη σημαντική συμβολή τους στη ζωή των σπουδαστών βραβεύτηκαν ο μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα Marketing for the Agro-Food Sector, Ευάγγελος Τσαούλης και η προπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα Food Science and Technology,  Teona Damovska.

Και οι δύο σπουδαστές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το επίπεδο των σπουδών στο Perrotis College, δήλωσαν δικαιωμένοι από την επιλογή τους και μοιράστηκαν τις φιλοδοξίες τους για καριέρα στον αγροδιατροφικό τομέα. Στο τέλος της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος, οι παραβρισκόμενοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Περρωτή.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X