ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Business Manager του Κέντρου Ελιάς Krinos, ο Δημήτρης Ψαθάς
11. 04. 2022

Ο απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» του Perrotis College, γεωπόνος Δημήτρης Ψαθάς ανέλαβε business manager του Κέντρου Ελιάς Krinos, με στόχο την μετατροπή του σε σημείο αναφοράς της ελαιοκαλλιέργειας μέσω της αξιοποίησης της τεχνογνωσίας, της επιστημονικής κατάρτισης και της έρευνας που πραγματοποιείται στο Perrotis College.

«Πρωταρχικό μέλημα είναι να συνδέσουμε την καινοτομία και τις παγκόσμιες τάσεις με τους παραγωγικούς και εξαγωγικούς φορείς, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και προωθώντας την αειφορία. Το όραμα για το Κέντρο Ελιάς Krinos είναι τα επόμενα χρόνια να αποτελεί σημείο αναφοράς στα θέματα που αφορούν την ελαιοκαλλιέργεια σε όλο της το φάσμα (από τις καλλιεργητικές πρακτικές, μέχρι τη μεταποίηση και αξιολόγηση των τελικών προϊόντων ελιάς και ελαιολάδου)», επισημαίνει. Τόνισε ότι το Κέντρο, παρόλο που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, έχει ως σκοπό να υποστηρίξει τόσο τον πρωτογενή τομέα της περιοχής με συμβουλευτική υποστήριξη, όσο και τον μεταποιητικό σε όλη την επικράτεια με επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια (δια ζώσης και με τη βοήθεια τηλε-εκπαίδευσης).

«Η σύνδεση ιδιωτών με επιστημονικούς φορείς μπορεί να αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα και αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους μας. Η κύρια μέριμνα είναι να λειτουργήσουμε ως συνδετικός κρίκος μεταξύ φορέων, προωθώντας τόσο την επιχειρηματικότητα όσο και την ποιότητα για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων ελιάς και ελαιολάδου», προσέθεσε. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Perrotis College μπορεί να υποστηρίξει υλικοτεχνικά και επιστημονικά το Κέντρο με το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό του. «Αυτό αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο υποστήριξης για τους ενδιαφερόμενους καθότι, ανάλογα με τις ανάγκες, τους προσφέρουμε την ανάλογη υπηρεσία, είτε αφορά την καλλιέργεια, την έρευνα ή τη δημιουργία κάποιου επιχειρηματικού πλάνου», κατέληξε.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X