ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδήλωση του Europe Direct για το περιβάλλον
03. 12. 2021

Για τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις σε σχέση με την τεχνολογία, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής, συζήτησαν νέοι 18 έως 30 ετών που συμμετείχαν στο διαδικτυακό εργαστήριο «Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί για τον πλανήτη».

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή περίπου 30 νέων, οι οποίοι πρότειναν ιδέες και λύσεις. Διοργανώθηκε από το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Youth makers Hub και εντάχθηκε στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, αποτελώντας μια συνεισφορά στη γενικότερη διαβούλευση που γίνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με στόχο τη διαμόρφωση της Ευρώπης του μέλλοντος με τη συμμετοχή των πολιτών. Στη διαβούλευση συμμετείχαν σπουδαστές του Perrotis College, ενώ παρουσίαση έκανε ο επικεφαλής Περιβαλλοντικών Σπουδών του Κολλεγίου, Δρ. Γιώργος Φυτιάνος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Dr. Jeff Lansdale και ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κώστας Ρότσιος.

 

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X