ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Perrotis Day 2019
02. 12. 2019

Με μία σεμνή τελετή, το Perrotis College και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή τίμησαν -για μία ακόμη χρονιά- τη μνήμη του Δημήτρη Περρωτή. Το Perrotis Day έχει μετουσιωθεί σε ένα σημαντικό ετήσιο θεσμό, στο πλαίσιο του οποίου απονέμονται τα βραβεία «Θεοδώρα Βαλεντή».

Το πρωινό της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, επιμνημόσυνη δέηση για τον Δημήτρη Περρωτή. Ακολούθησε η εκδήλωση, η οποία και φέτος πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του νέου εκπαιδευτικού κέντρου «Αλίκη Περρωτή». Παρουσία του Γενικού Προξένου των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη Gregory W. Pfleger, Jr., ο Πρόεδρος του Perrotis College και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, προχώρησε σε μία σύντομη ιστορική αναδρομή του Κολεγίου, εξαίροντας την προσφορά του αείμνηστου Δήμητρη Περρωτή και κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της μεγάλης ευεργέτιδας της Σχολής, Αλίκη Περρωτή.

Τα βραβεία «Θεοδώρα Βαλεντή» απονέμονται σε σπουδαστές που έχουν διακριθεί για την ακαδημαϊκή αριστεία τους, το δυναμικό χαρακτήρα τους και τη συμβολή τους στην οικοτροφειακή ζωή, αξίες που αποτελούν έμπνευση για άλλους σπουδαστές. Φέτος, για το εξαιρετικό ακαδημαϊκό επίπεδο, τον υποδειγματικό χαρακτήρα και τη σημαντική συμβολή τους στη ζωή των σπουδαστών βραβεύτηκαν ο Μιχαήλ – Αλέξανδρος Μαγκλαβέρας από τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών και οι: Ιφιγένεια Λογοθέτη και Άρης Αναστασιάδης από το Προπτυχιακό Πρόγραμμα. Και οι τρεις σπουδαστές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το επίπεδο των σπουδών στο Perrotis College, δήλωσαν δικαιωμένοι από την επιλογή τους και μοιράστηκαν τις φιλοδοξίες τους για καριέρα στον αγροδιατροφικό τομέα. Στο τέλος της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο ακαδημαϊκός διευθυντής του Προπτυχιακού Προγράμματος, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος, οι παραβρισκόμενοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Περρωτή.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X