ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην πράσινη γιορτή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Perrotis College
27. 09. 2021

Παρών στη μεγάλη «πράσινη» γιορτή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ηλεκτροκίνηση στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ήταν το Perrotis College. Από το σταντ του ιδρύματος στο Voltaro 5 διανεμήθηκε υλικό για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College και παρουσιάσθηκε το νέο ψεκαστικό  drone,  που αποκτήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εταιρεία «Α. Σπυριδωνάκης». Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από τον Δρα Αθανάσιο Γκέρτση για τα ερευνητικά προγράμματα, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ψεκασμούς με το αγροτικό drone.

Η παραλία, στον χώρο μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, γέμισε με επιβατικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πρωτοποριακά ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters και πατίνια, ηλεκτρικούς φορτιστές, «έξυπνες» στάσεις με φωτοβολταϊκά συστήματα, ηλεκτρικό λεωφορείο και επαγγελματικά οχήματα, ηλεκτρικά ποδήλατα ελληνικής κατασκευής με ειδικές προσαρμογές για άτομα με αναπηρίες, drones που μετέφεραν πατίνια και άλλα αντικείμενα, αλλά και 50 spin bikes, στα οποία μικροί και μεγάλοι «έγραψαν» χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες γυμναστών, με το χρηματικό αντίτιμο για την ενέργεια που συγκέντρωσαν να αποδίδεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο «Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης ‘Άλμα Ζωής’».

Πιστό στη διαχρονική φιλοσοφία του, το Perrotis College συνεχίζει να θέτει το περιβάλλον στο επιστημονικό επίκεντρό του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου γνώση με "πράσινο αποτύπωμα". Το προσωπικό του εργάζεται με γνώμονα την πραγματική ευαισθησία για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την αειφορία και είναι αυτές ακριβώς οι αξίες που διέπουν το πρόγραμμα σπουδών του με στόχο να προετοιμάσουν τους σπουδαστές για τις προκλήσεις και τις τάσεις της διεθνούς αγοράς. Όλα τα προγράμματα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμοσμένη έρευνα και την καινοτομία.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X