ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή του Perrotis College ένα νέο έργο χρηματοδοτούμενο από το ΕΙΤ για την ενίσχυση της καινοτομίας/επιχειρηματικότητας
29. 07. 2022
Το Κολέγιο Perrotis είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα λάβει μέρος σε ένα νέο έργο που ονομάζεται ‘The Interdisciplinary HEI Entrepreneurship Fostering Program (INTERHEI)’. Το έργο στοχεύει στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων αξιοποιώντας την υπάρχουσα καινοτομία και επιχειρηματική γνώση όλων των εταίρων και τους πόρους του HEInnovate για να τονώσει τη βιώσιμη καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε όλη την Ευρώπη. (https://eit-hei.eu/projects/interhei/)
 
Tο έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Πρωτοβουλία Ανώτατης Εκπαίδευσης του EIT: Δημιουργία Ικανοτήτων Καινοτομίας για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Αυτή η πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής ικανότητας και καινοτομίας των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ευρώπη.
 
Στο πλαίσιο αυτού του έργου, θα συνεργαστούμε με τους ακόλουθους εταίρους:
 
Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, Πολωνία - συντονιστής
Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, Τουρκία
Πανεπιστήμιο Loyola, Ισπανία
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Lotz, Πολωνία
Ινστιτούτο Future Food, Ιταλία
Ινστιτούτο Τεχνολογίας Τροφίμων, Σερβία S
Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Έρευνας, Τουρκία
 
Στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για το EIT HEI, το έργο θα λάβει χρηματοδότηση 300.000 € και θα διαρκέσει έως τον Δεκέμβριο του 2022, με δυνατότητα παράτασης για 18 ακόμη μήνες.
 
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα τους επόμενους μήνες!
 
 
Πληροφορίες για την πρωτοβουλία EIT HEI
 
Η Πρωτοβουλία HEI του EIT αποτελεί βασικό στόχο για το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας ως μέρος της νέας του στρατηγικής. Η πρωτοβουλία στοχεύει να υποστηρίξει τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με τεχνογνωσία και καθοδήγηση, πρόσβαση στο οικοσύστημα καινοτομίας του ΕΙΤ, που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, και χρηματοδότηση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν σχέδια δράσης για την καινοτομία. Αυτή είναι η δεύτερη πρόσκληση υποβολής προτάσεων της Πρωτοβουλίας ΑΕΙ του EIT, μετά την επιτυχία της Πιλοτικής Πρόσκλησης του 2021. Μέχρι στιγμής, η πρωτοβουλία έχει χρηματοδοτήσει σχεδόν 50 έργα. Η επόμενη πρόσκληση υποβολής προτάσεων αναμένεται στα τέλη του 2022.
 
Σχετικά με το EIT
 
Το EIT ενισχύει την ικανότητα της Ευρώπης να καινοτομεί παρέχοντας λύσεις στις πιεστικές παγκόσμιες προκλήσεις και καλλιεργώντας το επιχειρηματικό ταλέντο για τη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης και εξειδικευμένων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη. Το EIT είναι φορέας της ΕΕ και αναπόσπαστο μέρος του Horizon Europe, του προγράμματος πλαισίου της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία. Το Ινστιτούτο υποστηρίζει δυναμικές πανευρωπαϊκές συνεργασίες και κοινότητες γνώσης και καινοτομίας του EIT, μεταξύ κορυφαίων εταιρειών, ερευνητικών ινστιτούτων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.
 
 
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X