ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επαναλειτουργία των εργαστηρίων του Perrotis College
28. 05. 2020

Στα εργαστήρια επέστρεψαν οι σπουδαστές του Perrotis College. Τη Δευτέρα 25 Μαΐου, τέσσερις στους πέντε (ποσοστό 80%) σπουδαστές πέρασαν την πύλη του Perrotis College, με στόχο την ολοκλήρωση της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς. Όλοι τους, οικότροφοι και μη, είχαν υποχρεωτικά συνάντηση με τη γιατρό της Σχολής πριν προχωρήσουν με την εγκατάστασή τους και την παρακολούθηση μαθημάτων.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες αφορούν αποκλειστικά στα εργαστηριακά μαθήματα. Το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί με τρόπο που να αποκλείει τον συγχρωτισμό μεγάλων ομάδων κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και ακολουθούνται πιστά οι σχετικές οδηγίες που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών μαθημάτων, θα ακολουθήσει μια εβδομάδα προετοιμασίας για τις τελικές εξετάσεις. Για όσους σπουδαστές δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στις εξετάσεις, είτε για λόγους υγείας, είτε για λόγους απαγόρευσης μετακίνησης από χώρες του εξωτερικού, έχει προβλεφθεί - σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan - να πραγματοποιηθούν εξετάσεις τον Σεπτέμβριο χωρίς επίπτωση στη βαθμολογία τους.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X