ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στις εγκαταστάσεις του Perrotis College, το ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο του ECSAS
21. 11. 2023

Στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής πραγματοποιήθηκε το 5ο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φοιτητικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών (ECSAS), το οποίο διοργάνωσαν η NASPA, τo Perrotis College και ο EucA. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 180 και προέρχονταν από: Η.Π.Α, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα, Βέλγιο, Γερμανία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Κένυα, Νότια Αφρική, Αίγυπτο Κατάρ, Η.Α.Ε, Σαουδική Αραβία και Σιγκαπούρη.

Το συνέδριο ECSAS παρέχει μια πλατφόρμα για επαγγελματίες σε θέματα σπουδαστών, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επαγγελματίες για να συζητήσουν καινοτόμα προγράμματα, πρακτικές, μοντέλα και τάσεις στις φοιτητικές υποθέσεις. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης ήταν: «Το μέλλον είναι τώρα: Ο ρόλος των επαγγελματιών φοιτητικών υποθέσεων στην ανάπτυξη δεξιοτήτων».

Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. JeffLansdale, χαρακτήρισε «αφανείς ήρωες των πανεπιστημίων» τα στελέχη που εμπλέκονται στην εξυπηρέτηση των φοιτητών. «Είστε στην ‘πρώτη γραμμή’ των πανεπιστημίων, διότι έρχεστε σε άμεση, καθημερινή και στενή επαφή με τους φοιτητές. Ο χρόνος που διαθέτετε για την εξυπηρέτησή τους, δείχνει πόσο πολύ νοιάζεστε για αυτούς αλλά, κυρίως, τον σοβαρό επαγγελματισμό σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο 5ο ετήσιο συνέδριο, συμφώνησαν ότι οι φοιτητικές υποθέσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως συμβουλευτική σταδιοδρομίας και καθοδήγηση, αποτελούν κρίσιμο συστατικό της εμπειρίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η δουλειά που γίνεται από επαγγελματίες φοιτητικών υποθέσεων βοηθά τους μαθητές να αρχίσουν ένα ταξίδι ανάπτυξης και αυτό-εξερεύνησης.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X