ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην Ακαδημία της Amazon Web Services το Perrotis College
07. 03. 2022

Δεκτό στην Ακαδημία του επιχειρηματικού κολοσσού της Amazon έγινε το Perrotis College, αποτελώντας μόλις το δεύτερο ελληνικό εκπαιδευτικό Ίδρυμα που το έχει καταφέρει.

Η συμφωνία παρέχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, συνεργασίας και εξειδικευμένης παροχής εκπαίδευσης στο Perrotis College και τους σπουδαστές του. To Amazon Web Services (AWS) Academy στοχεύει στην ενδυνάμωση των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την προετοιμασία των σπουδαστών τους για πιστοποιήσεις και σταδιοδρομίες αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία στο υπολογιστικό νέφος (cloud computing). Παρέχει πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους σπουδαστές να επιδιώξουν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις. Το πρόγραμμα σπουδών βοηθά τους εκπαιδευτικούς να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας για να μπορούν να εξοπλίσουν τους σπουδαστές με τις δεξιότητες που χρειάζονται ώστε να προσληφθούν σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους.

Να σημειωθεί ότι το Amazon Web Services, η πιο ολοκληρωμένη και ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα cloudστον κόσμο, προσφέρει περισσότερες από 200 πλήρως εξοπλισμένες υπηρεσίες από κέντρα δεδομένων παγκοσμίως. Εκατομμύρια πελάτες (συμπεριλαμβανομένων των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων startups, των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και κορυφαίων κρατικών φορέων) χρησιμοποιούν το AWS για να μειώσουν το κόστος, να γίνουν πιο ευέλικτοι και να καινοτομήσουν πιο γρήγορα.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X