ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο κορυφαίο γεωπονικό πανεπιστήμιο Wageningen σπουδαστές του Perrotis College
20. 02. 2020

Στο Winter School (3-7 Φεβρουαρίου) του παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιου Wageningen, το οποίο κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της γεωπονίας, συμμετείχαν επτά σπουδαστές του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Perrotis College. Παρακολούθησαν διαλέξεις, εργάστηκαν σε workshop και ξεναγήθηκαν σε εγκαταστάσεις μεγάλων βιομηχανικών μονάδων.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για δύο ξεχωριστές ομάδες. Η πρώτη συμμετείχε στο "Winter School Food and Regulatory Food Law" και αποτελούνταν από τους: Σταύρο Λαζαρίδη, Ουρανία Πετράκη, Πρόδρομο Κιουλαχίδη και Κωνσταντίνο Χάντη. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Winter School δέχεται μόνο 30 φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η δεύτερη ομάδα συμμετείχε στο "Global Food Winter School" και αποτελούνταν από τους: Νίκο Γκουρτσούλη, Άρη Αναστασιάδη και Βασιλική Τσίγκου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δέχεται μόλις 31 φοιτητές παγκοσμίως.

«Ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Ο τρόπος διδασκαλίας ήταν μοναδικός», είπε η Ουρανία Πετράκη, η οποία μαζί με τους άλλους τρεις σπουδαστές του Perrotis, συμμετείχαν σε τρία workshops κατακτώντας την πρωτιά σε ένα από αυτά! «Η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο σπουδών στο Perrotis College είναι πολύ υψηλό και σε καμία περίπτωση δεν νιώσαμε μειονεκτικά απέναντι στους άλλους σπουδαστές. Το αντίθετο θα έλεγα», πρόσθεσε ο Σταύρος Λαζαρίδης. «Υπήρχαν μαθήματα, διαλέξεις και workshop κάθε μέρα. Ήταν όμως εντυπωσιακή η μεθοδικότητα και ο επαγγελματισμός των καθηγητών του πανεπιστημίου. Πάντως, στα workshop και τις διαλέξεις φαίνονταν ξεκάθαρα η καλή δουλειά που γίνεται στο Perrotis College», τόνισε ο Πρόδρομος Κιουλαχίδης.

Να σημειωθεί ότι το Winter School του oλλανδικού πανεπιστημίου δέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες αιτήσεις σπουδαστών από όλο τον κόσμο. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X