ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ολοκλήρωσαν την πρακτική άσκηση τους στο Perrotis College, τρεις Αυστριακές φοιτήτριες
25. 05. 2023

Για σχεδόν δύο μήνες, τρεις φοιτήτριες του γνωστού HAUP (University College for agricultural and environmental education) της Αυστρίας πραγματοποίησαν την πρακτική άσκησή τους στο Perrotis College, βιώνοντας την εμπειρία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Οι: Simone Stiglbrunner, Victoria Lehner και Tanja Ziegelbäck συμμετείχαν ενεργά σε δύο πρότζεκτς του Perrotis College που σχετίζονταν με τον Φαινολογικό Κήπο στο campus και τον τρόπο με τον οποίον οι ψηφιακές μέθοδοι διδασκαλίας μπορούν να επηρεάσουν την αναζωογόνηση της γεωργικής εκπαίδευσης χωρίς να χάσουν το εκπαιδευτικό κεφάλαιο.

Οι τρεις φοιτήτριες παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του εκπαιδευτικού κέντρου «Αλίκη Περρωτή» την εμπειρία τους στην ΑΓΣ. Εκτός από τα πρότζεκτ, ήρθαν σε επαφή με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Χασιώτη. Επίσης, παρακολούθησαν μαθήματα υποδειγματικής διδασκαλίας στο ΕΠΑΛ, στους μαθητές του οποίου δίδαξαν και μίλησαν στους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ για τη γεωργία και την κτηνοτροφία στην Αυστρία. Παράλληλα, εργάστηκαν στο Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα, έκαναν οινογευσιγνωσία και μαθήματα κεραμικής.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X