ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Υποψήφιο για πιστοποίηση N.E.C.H.E. το Perrotis College
04. 09. 2020

Ένα ακόμη βήμα για την ένταξή του στη λίστα των κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του κόσμου που έχουν πιστοποιηθεί από το New England Commission of Higher Education (N.E.C.H.E.), πέτυχε το Perrotis College. Από τον Ιούνιο έχει λάβει την αρχική αναγνώριση ως «υποψήφιο ίδρυμα» και προχωρά προς την τελική πιστοποίηση.

Ο «οδικός χάρτης» προς την έγκριση της υποψηφιότητας άρχισε τον Νοέμβριο 2019 όταν πραγματοποιήθηκε επίσκεψη πενταμελούς ομάδας εκπροσώπων του N.E.C.H.E. στο campus. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη της ομάδας συναντήθηκαν με καθηγητές, στελέχη και σπουδαστές του Perrotis College για ακαδημαϊκά, οικονομικά και διοικητικά θέματα.

Η ομάδα κατέθεσε στη Διοίκηση αναφορά με τα κυριότερα ευρήματα της επίσκεψης στο campus. Η ίδια αναφορά συζητήθηκε στη συνέλευση της Επιτροπής του N.E.C.H.E., (η οποία αποτελείται από 29 μέλη, εκπροσώπους από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τις υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών, υπεύθυνους οικονομικών κα), η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο. Το Perrotis College εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Δρ. Πάνο Κανέλλη και τον πρόεδρο του Συμβουλίου των Εφόρων του Perrotis College και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. David Acker.

Το N.E.C.H.E. είναι ο παλαιότερος και σημαντικότερος οργανισμός πιστοποίησης στις Η.Π.Α., ο οποίος -μεταξύ άλλων- έχει πιστοποιήσει το Harvard, το Yale, το MIT και δεκάδες άλλα πανεπιστήμια. Τα πτυχία του αναγνωρίζονται στις Η.Π.Α. και σε ολόκληρο τον κόσμο και η πιστοποίηση από τον συγκεκριμένο οργανισμό θα προσδώσει ακόμη περισσότερο κύρος και διεθνή αναγνώριση στα ακαδημαϊκά προγράμματα του Perrotis College.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X