ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Oli Svilecik, τάξη 2017
23. 09. 2021

Αποφοίτησε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια από το Perrotis College, έκανε μεταπτυχιακό στο φημισμένο πανεπιστήμιο Wageningen και ήδη εργάζεται για τον παγκόσμιο κολοσσό Kraft Heinz. Η Oli Svilecik από τη Βόρεια Μακεδονία, είναι ένα ακόμη λαμπρό παράδειγμα σπουδάστριας του Perrotis College, η οποία διαγράφει λαμπρή καριέρα.

«Αν δεν ήταν το Perrotis College, δεν θα είχα πάει στο Wageningen και φυσικά δεν θα εργαζόμουν ως Scientific and Regulatory Affairs Export Officer στην Kraft Heinz», λέει με περηφάνια, αναγνωρίζοντας τη σημασία που είχαν οι σπουδές της στην τριτοβάθμια βαθμίδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η 26χρονη ολοκλήρωσε το 2017 τις προπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων» του Perrotis College και αμέσως μετά έκανε το μεταπτυχιακό της στο πρόγραμμα «Food Law and Regulatory Affairs» του πανεπιστημίου Wageningen. Με αυτά τα εφόδια, «ξεκλείδωσε» την πύλη της Kraft Heinz.

“Για μένα, το Perrotis College ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μία εποχή όπου όλα ήταν διασκεδαστικά και απλά. Είναι το μέρος όπου ανακάλυψα τι ακριβώς θέλω να κάνω στη ζωή μου. Εκεί αποφάσισα τι καριέρα θέλω να ακολουθήσω και τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το πετύχω. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και τους σπουδαστές που ήταν εκεί για να με βοηθήσουν να συνειδητοποιήσω τα πάντα και να καταλήξω στη δουλειά των ονείρων μου», είπε. Εξέφρασε την πεποίθησή της ότι το Perrotis College την είχε προετοιμάσει πολύ καλά και της παρείχε πολλές βασικές πληροφορίες που κάλυπταν διαφορετικά πεδία στον Τομέα Τροφίμων. «Όλα είναι διαχειρίσιμα. Μην φοβάστε ότι αυτό που μαθαίνετε στο Perrotis College δεν είναι αρκετό για να σας προετοιμάσει για μεταπτυχιακό ή ακόμα και για δουλειά. Απολαύστε τον χρόνο που έχετε εκεί και επικοινωνείτε πάντα με τους καθηγητές για τυχόν μελλοντικές συμβουλές σπουδών/εργασίας. Είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν», είπε απευθυνόμενοι στους σημερινούς σπουδαστές του Perrotis College.

«Πολλά Κολέγια προσφέρουν παρόμοια μαθήματα, ωστόσο η πρακτική και πραγματική εμπειρία που θα αποκτήσετε στο Perrotis δεν είναι κάτι που μπορείτε να αποκτήσετε αλλού. Το γεγονός ότι συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Wageningen, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο, είναι εξαιρετικά σημαντικό», κατέληξε.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X