ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδήλωση του Perrotis College με την υποστήριξη του δήμου Ιωαννιτών
13. 09. 2021

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Σύγχρονες σπουδές για την περιφερειακή ανάπτυξη», διοργάνωσε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου το Perrotis College, με την υποστήριξη του δήμου Ιωαννιτών.

Χαιρέτησαν ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ και ο Provost του Perrotis College, Δρ. Νίκος Κυρίτσης, ενώ παρουσίαση του Perrotis College έκανε ο Academic Dean του ιδρύματος, Δρ. Κώστας Ρότσιος. Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με το Perrotis College και το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και έγινε αναφορά στις διαθέσιμες υποτροφίες. Επίσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει απόφοιτο του Perrotis College, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συζήτηση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ελισάφ καλωσόρισε την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, κάνοντας λόγο για «ένα ιστορικό σχολείο της χώρας με ανεκτίμητη προσφορά». Από την πλευρά του ο Δρ. Κυρίτσης, τόνισε ότι «τα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρει το Perrotis έχουν μεγάλη πέραση στην αγορά και θα έχουν τα επόμενα 10 -15 χρόνια οπότε μπορούν να δώσουν μια πολύ καλή λύση στην μέση οικογένεια  του Έλληνα πολίτη για τη μελλοντική αποκατάσταση των παιδιών του». Ο Δρ. Ρότσιος, υπογράμμισε ότι εκείνο που διαφοροποιεί το Perrotis είναι η ολιστική προσέγγιση στην εκπαίδευση. «Θεωρούμε ότι τα προβλήματα του αγροδιατροφικού τομέα δεν μπορούν να λυθούν μόνο από μονόπλευρες αναλύσεις και προσεγγίσεις των θεμάτων. Χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση που θα οδηγήσει σε αλλαγές νοοτροπίας, σε αλλαγές συμπεριφορών της νεολαίας αυτού του τόπου», είπε. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X