ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδήλωση για τις σύγχρονες πρακτικές της διοίκησης εφοδιαστικής αλυσίδας στον αγροδιατροφικό τομέα
17. 04. 2019

Οι σύγχρονες πρακτικές της διοίκησης εφοδιαστικής αλυσίδας στον αγροδιατροφικό τομέα, βρέθηκαν στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019. Συνδιοργανώθηκε από το Perrotis College και το τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Κατερίνη) του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και οι εργασίες φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας «Αλίκη Περρωτή».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τονίστηκε ότι «τα αποτελέσματα υιοθέτησης μοντέλου τοπικής εφοδιαστικής αλυσίδας στη βιομηχανία τροφίμων είναι θετικά για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα οφέλη είναι επιχειρηματικά. Όμως, τα προβλήματα σχετίζονται με τα logistics». Οι εισηγητές υπογράμμισαν ότι η απώλεια στον τομέα της μεταποίησης, αποθήκευσης και ο χειρισμός είναι υψηλός λόγω των κακών εγκαταστάσεων και συχνά ανεπαρκών γνώσεων και μεθόδων για τη φροντίδα του προϊόντος.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X