ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη του Project Manager του LIFE+ Dr. Antonio Scialletti
11. 11. 2022

Τις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκε το τριήμερο 9 έως 12 Οκτωβρίου ο συντονιστής του ευρωπαϊκού προγράμματος “LIFE RecOrgFert PLUS” – “LIFE20 ENV/IT/000229”, Antonio Scialletti, με σκοπό την έναρξη του πειραματισμού σχετικά με την εφαρμογή βιολογικού εδαφοβελτιωτικού σε αλκαλικό έδαφος για την καλλιέργεια σκληρού σίτου σε συνθήκες ερημοποίησης.

Ο πειραματισμός έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί σε αγρό 120 στρεμμάτων του Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος της Σχολής, ενσωματώνοντας στο έδαφος προ της σποράς, χημικό λίπασμα, κοπριά και το υπό εξέταση βιολογικό εδαφοβελτιωτικό υλικό που αφίχθη από την Ιταλία.

Ο Dr. Scialletti κατά την παραμονή του στο campus, συναντήθηκε με στελέχη του Ιδρύματος, επισκέφθηκε τον χώρο πειραματισμού και είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Λάρισα για να συναντηθεί με στελέχη της Βιομηχανίας Τροφίμων Μέλισσα-Κίκιζας που αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Σχολής από δεκαετίας.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X