Ως κριτής και panel leader στις κατηγορίες της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου στα Specialist Awards 2021, συμμετείχε η αν.καθηγήτρια του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων», του Perrotis College, Δρ.Κική Ζηνοβιάδου.
Ο θεσμός των Specialist Awards δημιουργήθηκαν το 2019 στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition, της έκθεσης τυποποιημένων Ελληνικών προϊόντων, από τρόφιμα έως και φυσικά καλλυντικά. Τα Specialist Awards για το 2021, επέστρεψαν με ενισχυμένο ρόλο και ειδικό βάρος στην αξιολόγηση και ανάδειξη του Ελληνικού brand name. Η ομάδα αξιολόγησης στελεχώθηκε από 108 γευσιγνώστες και panel leaders, ενώ συνολικά αξιολογήθηκαν 880 προϊόντα που διεκδίκησαν διάκριση στις 27 κατηγορίες των βραβείων.