ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μεταπτυχιακές διατριβές σπουδαστριών του Πανεπιστημίου της Πάδοβα στον εκπαιδευτικό-ερευνητικό ελαιώνα
31. 10. 2018

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δυο Μεταπτυχιακών διατριβών που εκπονηθήκαν το καλοκαίρι στον εκπαιδευτικό - ερευνητικό ελαιώνα του Perrotis College, σε συνεργασία του Πανεπιστήμιου Πάδοβα της Ιταλίας και του Perrotis College. Ο Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης - κύριος επιβλέπων των δυο μελετών - συμμετείχε μέσω διαδικτύου. Οι σπουδάστριες Federica Aru και Εster Zancarano έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία και επίσης οι δυο εργασίες τους έγιναν δέκτες για παρουσίαση  και δημοσίευση στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γεωργίας Ακριβείας, στο Montpellier της Γαλλίας τον Ιούλιο 2019.

Η  διατριβή της  Ester Zancarano δημιούργησε ένα νέο υδρολογικό μοντέλο εκτίμησης άρδευσης ακριβείας με χρήση αεροφωτογραφιών με drones σε ελαιώνες πυκνής φύτευσης και η διατριβή της Federica Aru αξιολόγησε διάφορα επίγεια και εναέρια (με χρήση drones) συστήματα ψεκασμού ελαιώνων. Αμφότερες οι διατριβές είναι καινοτόμες και αποτελούν μοναδικές μελέτες στο αντικείμενο τους. To drone που χρησιμοποιήθηκε ήταν πρόσφορα της συνεργαζόμενης εταιρείας 3Δ Α.Ε. Γενικών αεροπορικών εφαρμογών.

Η επιτυχής συνεργασία με τις πρώτες σπουδάστριες θα συνεχισθεί το 2019 με εκπόνηση Μεταπτυχιακής ερευνητικής διατριβής του Παναγιώτη Παλιούρα, απόφοιτου 2016 του Perrotis College, οποίος φοιτά με υποτροφία στο Ιταλικό Πανεπιστήμιο και θα ολοκληρώσει τα θεωρητικά μαθήματά του τον Μάρτιο 2019.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X