ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Virginia Tech ο καθηγητής του Perrotis College Χάρης Σπυρόπουλος
12. 05. 2022

Με την ιδιότητα Global Fellow, ο επικεφαλής του προπτυχιακού προγράμματος Digital Marketing του Perrotis College Χάρης Σπυρόπουλος επισκέφτηκε την κοινότητα εκμάθησης Mozaiko της Virginia Tech. Αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου του Perrotis College να ενισχύσει την αμερικανική ταυτότητά του και τους δεσμούς μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ελλάδας με τη συνεργασία με αμερικανικούς εταιρικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Ο κ. Σπυρόπουλος παρέδωσε διαλέξεις στο Virginia Tech Pamplin College of Business με αντικείμενο: «Μαθήματα για να μάθουμε από την αποτυχία», βασισμένα σε αρκετές επιχειρηματικές υποθέσεις σε Η.Π.Α., Ε.Ε. και Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συνάντησε εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων, φοιτητές και μέλη ΔΕΠ του Virginia Tech σε διάφορους τομείς (Γεωργία και Επιστήμες Ζωής, Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, Pamplin College of Business, Πρόγραμμα Καινοτομίας Τροφίμων) και συζήτησε ευκαιρίες για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων. Τέλος, παρουσίασε στην κοινότητα του Mosaiko την εργασία του με θέμα «Απο-ρισκάροντας το επιχειρηματικό σας εγχείρημα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ψηφιακού μάρκετινγκ και ψηφιακού μετασχηματισμού».

Η συνολική παρουσία του κ. Σπυρόπουλου έδωσε την ευκαιρία στο Perrotis College να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα στην κοινότητα της VirginiaTech, να ενισχύσει τους δεσμούς με το πανεπιστήμιο και να προωθήσει το πρόγραμμα Study Abroad στους Αμερικανούς φοιτητές.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X