ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Virtual Experiences για διεθνείς φοιτητές μέσω του προγράμματος Study Abroad του Perrotis College
29. 05. 2020

Προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία του COVID-19 είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Study Abroad". Απευθύνεται σε Αμερικανούς, Έλληνες και Ευρωπαίους φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα τμήμα των σπουδών τους στο Perrotis College. Από τα στελέχη του Student Services Center έχουν καταρτιστεί τέσσερα συγκεκριμένα virtual προγράμματα, τα οποία, ταυτόχρονα, προσφέρουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επισκεφτούν μελλοντικά το campus, να έρθουν σε επαφή με την τοπική κουλτούρα, να παρακολουθήσουν συνεδρίες με τους καθηγητές τους και να συναντήσουν τους άλλους φοιτητές, διασφαλίζοντας μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν τέσσερις ξεχωριστές κατηγορίες:

VIRTUAL GREEK MEDITERRANEAN DIET:  SCIENCE AND CULTURE
Το πρόγραμμα ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση, εξερευνώντας τόσο τις μοναδικές πολιτιστικές πτυχές της μεσογειακής διατροφής στην Ελλάδα όσο και την επιστήμη γύρω από αυτήν. Περιλαμβάνονται συναρπαστικά και βιωματικά στοιχεία, όπως δοκιμή ελληνικών ειδών διατροφής και εικονικές περιηγήσεις. Περίοδος υλοποίησης: 22 Ιουνίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2020 (έξι εβδομάδες).

VIRTUAL INTERNATIONAL BUSINESS RESEARCH
Παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να διεξάγουν έρευνα σε σημαντικούς τομείς της ελληνικής βιομηχανίας γεωργικών τροφίμων, σε αλληλεπίδραση με ενδιαφερόμενους φορείς, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις στις διεθνείς επιχειρήσεις τροφίμων. Οι φοιτητές αποκτούν γνώσεις σχετικά με την πολυπλοκότητα του διεθνούς εμπορίου τροφίμων αλλά και τη συμπεριφορά του καταναλωτή σε διάφορες χώρες. Περίοδος υλοποίησης: 22 Ιουνίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2020 (έξι εβδομάδες).

VIRTUAL FALL SEMESTER
Το Perrotis College παρέχει στους φοιτητές του συγκεκριμένου προγράμματος τη δυνατότητα επιλογής μαθημάτων από τις κύριες κατευθύνσεις του: Γεωπονικές και Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων και Διεθνείς Επιχειρήσεις. Περίοδος υλοποίησης: 28 Σεπτεμβρίου 2020 έως 18 Δεκεμβρίου 2020 (δώδεκα εβδομάδες).

VIRTUAL PART-TIME YEAR
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες. Η μία αφορά το φθινοπωρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο με περίοδο υλοποίησης 28 Σεπτεμβρίου 2020-18 Δεκεμβρίου 2020 και η δεύτερη το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο με περίοδο υλοποίησης 25 Ιανουαρίου 2021-16 Απριλίου 2021.

  1. Στο φθινοπωρινό εξάμηνο παρέχεται το πρόγραμμα «Greek Mediterranean Diet: Science and Culture», κατά τη διάρκεια του οποίου οι φοιτητές μαθαίνουν για τα μοναδικά συστατικά της μεσογειακής διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των οφελών για την υγεία, των πολιτιστικών τρόπων διατροφής και των παραγόντων του τρόπου ζωής που επηρεάζουν την ευεξία. Στο εαρινό εξάμηνο παρέχεται το πρόγραμμα «Greek Wine Business». Οι φοιτητές θα μυηθούν στα μυστικά της παραγωγής κρασιού και του μάρκετινγκ στην Ελλάδα, ώστε να κατανοήσουν τη βιομηχανία του οίνου και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Το πρόγραμμα παρέχει θεωρητικό υπόβαθρο στη βιομηχανία του κρασιού, ενώ βοηθά τους φοιτητές να αποκτήσουν μια διεθνή επιχειρηματική προοπτική.
  2. Στο φθινοπωρινό εξάμηνο παρέχεται το εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτοπόρο πρόγραμμα "Humanity’s Impact on Climate Throughout History", το οποίο θα παρέχει στους φοιτητές πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την επίπτωση του ανθρώπου σε αυτήν. Στο εαρινό εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα "Climate Change and Agro-Environmental Health", το οποίο επίσης επκεντρώνεται στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X