ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Virtual Reunion τάξης 2010
12. 01. 2021

Μία δεκαετία μετά την αποφοίτηση της πρώτης τάξης B.Sc. (Hons) του Perrotis College και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της πανδημίας, το Γραφείο Αποφοίτων διοργάνωσε το πρώτο Virtual Reunion για την τάξη του 2010!

Οι περισσότεροι απόφοιτοι της συγκεκριμένης τάξης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά με τους συσπουδαστές τους, να μοιραστούν τα νέα τους και να μάθουν πώς εξελίχθηκε το Κολέγιο τα τελευταία δέκα χρόνια. Μοιράστηκαν ιστορίες από τις σπουδές τους στο Perrotis College, τόνισαν πόσο πολύ τους έχει λείψει το campus και η σπουδαστική ζωή και είχαν τη χαρά και την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον καθηγητή τους και σημερινό Academic Dean των προπτυχιακών προγραμμάτων του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνο Ρότσιο. Το Virtual Reunion διήρκεσε σχεδόν δυόμιση ώρες και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν κάθε λεπτό του.

Υπενθυμίζεται ότι πρωταρχική αποστολή του Γραφείου Αποφοίτων του Perrotis College είναι να διατηρήσει και να βελτιστοποιήσει την επαφή με τους αποφοίτους του. Τα Virtual Reunions θα συνεχιστούν όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η πανδημία. Οι αρμόδιοι του Γραφείου ενθαρρύνουν τους αποφοίτους να ενταχθούν στην ομάδα του Facebook«Alumni Perrotis College», να εγγραφούν στον Κατάλογο Επαγγελματικών Αποφοίτων και, εφόσον αναζητούν εργασία, να ελέγξουν τις ευκαιρίες εργασίας για τους Alumni Perrotis (για πληροφορίες σχετικά με το όνομα χρήση και τον κωδικό πρόσβασης μπορείτε να επικοινωνείτε στα 2310 492 725, 844 & 812).

Για να κρατήσετε επαφή με το Perrotis College, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X