ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το Κέντρο Ελιάς «Krinos» υποδέχεται διεθνείς επιχειρήσεις
12. 10. 2018

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το υψηλόβαθμο στέλεχος της Musco Olive Co των Η.Π.Α. κα. Kristin Daley, η οποία συνεργάζεται στενά με την εταιρεία PELOPAC, είχε το Κέντρο Ελιάς “Krinos”.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ο ιδρυτής και πρόεδρος του Δ.Σ. της PELOPAC κ. Σωτήρης Κιτριλάκης, ο Marketing Director της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης, συνόδευσαν την κα. Daley στις εγκαταστάσεις του Perrotis College και του Κέντρου Ελιάς “Krinos”. Ο διευθυντής του Κέντρου Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης την ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις που αναλαμβάνει το Κέντρο ενώ η επικεφαλής του μεταπτυχιακού προγράμματος στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου παρουσίασε μελέτες που αναφέρονται στη θρεπτική αξία και άλλα χαρακτηριστικά της επιτραπέζιας ελιάς.

Τέλος, το στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Δρ. Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση επικεντρωμένη στη γευσιγνωσία της επιτραπέζιας ελιάς.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X