ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το Perrotis College στο συνέδριο του European International Business Academy 2019
17. 12. 2019

Ο διδάσκων στο τμήμα της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας του Perrotis College, Δρ. Νίκος Σκλαβούνος, συμμετείχε στο 45ο ετήσιο συνέδριο EIBA 2019 με τίτλο "Και τώρα; Διεθνείς επιχειρήσεις σε μπερδεμένη παγκόσμια τάξη" που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Leeds στις 13-15 Δεκεμβρίου 2019. Το ετήσιο συνέδριο της ΕΙΒΑ θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα και γνωστά στον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Παρουσιάστηκε η ερευνητική εργασία του Δρα Κ. Ρότσιου και Δρα Ν. Σκλαβούνου του τμήματος International Business του Perrotis College και του καθηγητή Ι. Χατζηδημητρίου από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο: "Prior IJV Experience and its Impact on Partner Compatibility, Knowledge Transfer and Trust: Evidence from Emerging Markets". Η εργασία αφορά στην προσπάθεια διεθνοποίησης των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζει τα χαρακτηριστικά και τις σχέσεις μεταξύ των εταίρων και προσδιορίζει συγκεκριμένες δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή επέκταση σε αναπτυσσόμενες αγορές. Ειδικότερα, εξετάζεται ο παράγοντας της προηγούμενης εμπειρίας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε διεθνείς συνεργασίες και η επίδρασή του στην επιτυχή μεταφορά γνώσης, τη συμβατότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ των εταίρων.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής στο συνέδριο, ο Δρ. Σκλαβούνος είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και να ανταλλάξει απόψεις πάνω στην συγκεκριμένη έρευνα.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X