ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Valerija Marinkovic, τάξη 2020
19. 10. 2021

Εργάζεται ως market research associate στα γραφεία της αμερικανικής εταιρείας IvyExec στη Σερβία. Η Valerija Marinkovic, αποφοίτησε μόλις πέρυσι από το Perrotis College και ήδη γράφει τις πρώτες σελίδες της καριέρας της με επιτυχία.

«Έχω μάθει τι σημαίνει να είσαι επιχειρηματίας και στο Perrotis College μεγάλωσα και ενθαρρύνθηκα να είμαι ακριβώς αυτό. Μία ισχυρή ανεξάρτητη γυναίκα με πραγματικά λαμπρό μέλλον. Και όλα άρχισαν με την πρώτη μου μέρα στις εγκαταστάσεις του Perrotis College», λέει με σιγουριά και συγκίνηση. Αποφοίτησε από το προπτυχιακό πρόγραμμα International Business Management το 2020. Όσο σπούδαζε εργαζόταν στην Εστία «Αλίκη Περρωτή», ενώ είχε εκλεγεί και πρόεδρος των σπουδαστών. Έκανε την πρακτική άσκησή της στον τομέα της διαχείρισης και του μάρκετινγκ στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ των Η.Π.Α. και τον Σεπτέμβριο του 2020 άρχισε την καριέρα της από μεγάλη εταιρεία οικιακών συσκευών στη Σερβία ως συνεργάτης επικοινωνίας. Από τον περασμένο Ιούνιο εργάζεται στην IvyExec.

«Οι άνθρωποι στο Perrotis College έχουν δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για διεθνείς σπουδαστές. Έχουν δώσει πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν όλους τους σπουδαστές να νιώθουν αποδεκτοί και ευπρόσδεκτοι. Οι καθηγητές είναι απίστευτα καλοί! Είχαμε πολλά εργαστήρια, ταξίδια και διαφορετικές δραστηριότητες που μας έδωσαν μια πολύτιμη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς», είπε. Εκμυστηρεύτηκε πως όταν έκανε αίτηση για την πρώτη της δουλειά, είχε το εκπληκτικό πλεονέκτημα να γνωρίζει τι έψαχνε ο εργοδότης, πώς να προετοιμαστεί και γενικά ποιες είναι οι ισχυρές πλευρές της που την έκαναν να διαφέρει από τους άλλους. «Στο Perrotis College είχαμε πραγματικά την ευκαιρία να μάθουμε από τους καλύτερους! Προσφέρουν ένα εύρος διαφορετικών πεδίων σπουδών και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι αντιμετωπίζουν όλους τους σπουδαστές ξεχωριστά. Όλοι γνωρίζουν το όνομα, την πρόοδο και το ιστορικό του καθενός. Οι καθηγητές -λόγω μικρότερων τάξεων- μπορούν πραγματικά να επικεντρωθούν σε κάθε σπουδαστή και την ανάπτυξή του», ανέφερε. Απευθυνόμενη στους σημερινούς σπουδαστές, τους κάλεσε να εκμεταλλευτούν το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του Perrotis College. «Μην κάθεστε στην εστία περιμένοντας πρόσκληση για να πάτε στη βιβλιοθήκη. Μην περιμένετε να σας καλέσει καθηγητής. Προγραμματίστε μια συνάντηση και ρωτήστε. Ποτέ μην φοβάστε να ρωτήσετε κάτι και να πάρετε μια πολύτιμη γνώση από τους επαγγελματίες του Perrotis», τόνισε.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X