ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην Παγκόσμια Σύνοδο του IASAS, στελέχη του Perrotis College
10. 06. 2021

Η ευθυγράμμιση των φοιτητικών υποθέσεων και των υπηρεσιών με τους στόχους της κοινωνικής δικαιοσύνης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βρέθηκε στο επίκεντρο της 5ης Παγκόσμιας Συνόδου της Διεθνούς Ένωσης Φοιτητικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών – IASAS. Στις εργασίες συμμετείχε ομάδα στελεχών του Perrotis College, η οποία πραγματοποίησε δεκάλεπτη παρουσίαση.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Student Services: Θεοδόσης Τάσιος, Παντελής Χαντζάρας, Li'Yonna McCallum και Kate Dietrich-Manion παρουσίασαν ένα από τα πρότζεκτ που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με σπουδαστές του Perrotis την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021 με τίτλο «Συγκατάθεση: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά». Να σημειωθεί ότι από το 2017, η associate Dean of Student Services, Leighanne Penna, έχει υπηρετήσει ως συντονίστρια περιφερειακών επικοινωνιών του IASAS για την Ευρώπη και ήταν επίσης μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου.

Η 5η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής του IASAS συγκέντρωσε ηγέτες σε Φοιτητικές Υποθέσεις και Υπηρεσίες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συμμετείχαν σε διάλογο για βασικά ζητήματα της ανώτατης εκπαίδευσης. Η Σύνοδος χρησίμευσε ως πλατφόρμα για κριτική συζήτηση και εμβάθυνση της σχετικής κοινότητας. Το πρωταρχικό θέμα ήταν η ευθυγράμμιση των φοιτητικών υποθέσεων και των υπηρεσιών με τους στόχους της κοινωνικής δικαιοσύνης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι εργασίες επικεντρώθηκαν σε τέσσερις στόχους αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs): Ποιοτική Εκπαίδευση, Ισότητα των Φύλων, Μειωμένες Ανισότητες και Δράση για το Κλίμα και Φοιτητικές Υποθέσεις και Υπηρεσίες στο Covid-19 φορές: διατήρηση της εστίασης στην Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Η IASAS, η Διεθνής Ένωση Φοιτητικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών, είναι μια παγκόσμια ένωση επαγγελματιών των πανεπιστημίων που εργάζονται στον τομέα των φοιτητικών υπηρεσιών. Έχει περισσότερα από 1.500 άτομα και θεσμικά μέλη που εκπροσωπούν 95 χώρες σε πέντε ηπείρους.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X