ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εισήγηση του Δρ. Ρότσιου στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Χονδρικών Αγορών
20. 05. 2019

Στην ανάπτυξη νέων καναλιών αγοράς και προϊόντων προστιθέμενης αξίας, αναφέρθηκε στην εισήγησή του ο επικεφαλής του Προπτυχιακού Προγράμματος του Perrotis College, Δρ. Κώστας Ρότσιος, μιλώντας από το βήμα διεθνούς συνεδρίου στο Βελιγράδι.

Συμμετείχε (ως ομιλητής / κριτής) στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Χονδρικών Αγορών (WUWM), το οποίο πραγματοποιήθηκε από 15 έως 17 Μαΐου, στη Σερβική πρωτεύουσα. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική ένωση που στοχεύει στην προώθηση της διεθνούς ανταλλαγής πληροφοριών για τις αγορές χονδρικής και λιανικής, με στόχο τη βελτίωση της κατασκευής, της οργάνωσης και της διαχείρισης τους.

Το θέμα του συνεδρίου ήταν "Προκλήσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού της αγοράς τροφίμων" και συμμετείχαν περισσότερα από 150 άτομα, προερχόμενα από 27 χώρες. Η εισήγηση του Δρ. Ρότσιου έγινε στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας "Προσθέτοντας αξία στους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους καταναλωτές" και ο τίτλος της παρουσίασής του ήταν: "Ανάπτυξη νέων καναλιών αγοράς και προϊόντων προστιθέμενης αξίας: μερικά νέα παραδείγματα", η οποία επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων που υλοποιείται στο Perrotis College.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X