ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Πανεπιστημιακών Κολλεγίων (EucA), το Perrotis College
21. 03. 2021

Την ύψιστη τιμή να αποτελεί το πρώτο Κολλέγιο στην Ελλάδα που έγινε δεκτό στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Πανεπιστημιακών Κολλεγίων (European University College Association - EucA), έλαβε το Perrotis College. Πλέον, φέρνει τους σπουδαστές του και τους φοιτητές των Ευρωπαϊκών Πανεπιστημιακών Κολλεγίων πιο κοντά σε νέες ευκαιρίες και εμπειρίες.

Ο Ευρωπαϊκός Σύλλογος Πανεπιστημιακών Κολλεγίων (European University College Association) ιδρύθηκε το 2008 για να συγκεντρώσει και να εκπροσωπήσει πανεπιστημιακά κολλέγια και δίκτυα κολλεγίων στην Ευρώπη. Ο στόχος του είναι η ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών που θα προσφέρουν στους φοιτητές νέες διεθνείς ευκαιρίες. Με έδρα τις Βρυξέλλες, η φιλοδοξία του EucA είναι να εμπλουτίσει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών μέσω δραστηριοτήτων στους τομείς της εργασίας, δεξιοτήτων, διεθνούς κοινωνικής κινητικότητας, καθώς και να ενθαρρύνει την υπεθυνότητα των πολιτών. Το όραμα του EucA είναι να δημιουργήσει δίκτυο μεταξύ των πανεπιστημιακών φοιτητικών εστιών και να υποστηρίξει τη διεθνοποίησή τους, προσφέροντας στους φοιτητές ευκαιρίες για συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγών. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X