ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μεταπτυχιακή σπουδάστρια του Perrotis College, το νέο στέλεχος του Εργαστηρίου USDA
14. 05. 2021

Η τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος New Food Product Development του Perrotis College, Ανδρονίκη Χριστάκη, είναι το νέο στέλεχος του Εργαστηρίου Βιολογικής Καταπολέμησης Εντόμων του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ στο Perrotis College.

Η κ.Χριστάκη έχει σπουδάσει μοριακή βιολογία στο πανεπιστήμιο St. Lawrence των Η.Π.Α. και επέλεξε να κάνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Perrotis College. Η κατάρτιση και η αφοσίωση της στο επιστημονικό έργο, άνοιξε διάπλατα την πόρτα του Εργαστηρίου Βιολογικής Καταπολέμησης Εντόμων του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ στο Perrotis College.

Ενθουσιασμένη από την ένταξη της Ανδρονίκης Χριστάκη στην ομάδα του Εργαστηρίου Βιολογικής Καταπολέμησης Εντόμων του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ στο Perrotis College, δήλωσε η επικεφαλής του, ερευνήτρια εντομολόγος, Αλεξάνδρα Χασκοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019 υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) επισκέφτηκαν το Perrotis College με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Ευρωπαϊκού εργαστηρίου Βιολογικής Καταπολέμησης Εντόμων (EBCL) των ΗΠΑ .

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X