ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Perrotis College το art campus του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής»
11. 07. 2022

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Art Campus του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», 37 νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα (έγχορδα, πνευστά, πιάνο) έχουν φέτος την ευκαιρία να φιλοξενηθούν για μια εβδομάδα (11-18 Ιουλίου) στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, στο Perrotis College, να πάρουν μέρος σε Σύνολα Μουσικής Δωματίου και να διδαχθούν από σπουδαίους σολίστ και καθηγητές.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με έργα μουσικής δωματίου των W.A. Mozart, F. Mendelssohn Bartholdy, J. Brahms, M. Ravel στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκλεκτοί καθηγητές του Art Campus Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Δήμος Γκουνταρούλης (βιολοντσέλο), Τίτος Γουβέλης (πιάνο), Γιάννης Κορμπέτης (βιολί), Αντώνης Μανιάς (βιόλα),  Σπύρος Μουρίκης (κλαρινέτο). Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 20:30, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με την συμμετοχή των σπουδαστών του Art Campus.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Art Campus θεσμοθετήθηκε πριν από ακριβώς δέκα χρόνια από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής» και πραγματοποιείται κάθε χρόνο χάρη στην ευγενική χορηγία της κυρίας Φωτεινής Λιβανού. Οι φετινές δράσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ενώ για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό του  προγράμματος, ο Σύλλογος συνεργάστηκε με τα δύο ιστορικά και αρχαιότερα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, το Ωδείον Αθηνών και το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X