Το σημαντικό ερευνητικό έργο που πραγματοποιείται στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Perrotis College, παρουσιάστηκε από την εκπομπή Ο3 της ΕΤ3 με αφορμή ερευνητική εργασία για τα αφυδατωμένα μύδια.
Ο σπουδαστής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Στέργιος Δαμουρσλής, εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να προσεγγίσει με τέτοιο καινοτόμο τρόπο τα μύδια και παρουσίασε τη διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η αφυδάτωσή τους. Για τα οφέλη και τις προοπτικές των αφυδατωμένων μυδιών μίλησε ο επικεφαλής του Τμήματος, Δρ. Τρύφων Αδαμίδης.
Μετά τη μετάδοση του ρεπορτάζ, υπήρξε σύνδεση με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή των Προπτυχιακών Προγραμμάτων του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνο Ρότσιο, ο οποίος παρουσίασε το συνολικό ερευνητικό έργο αλλά και τα ακαδημαϊκά προγράμματα του ιδρύματος.